Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

DELOITTE România anunță un nou Partener pentru practica de Consultanță Financiară
09.07.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

DELOITTE România are plăcerea de a anunța că Burcin Atakan s-a alăturat conducerii firmei ca Partener în practica de Consultanță Financiară. În această calitate, Burcin are misiunea de a poziționa practica de Forensic a DELOITTE în România și Bulgaria drept lider de piață și să întărească legăturile firmei cu comunitatea de afaceri turcă.

Lars Wiechen, Partener coordonator Consultanță Financiară DELOITTE România: “Reputația joacă un rol fundamental în viața oricărei companii. Scopul serviciilor Forensic este acela de a proteja numele unei companii veghind asupra imaginii acesteia și atenuând riscurile legate de conformitate și mită. Cu experiența sa solidă, Burcin va avea o contribuție puternică în sprijinul afacerilor clienților noștri și în practica de Consultanță financiară,fiind astfel o inspirație pentru echipă.

Burcin și-a început cariera în 1996 și are 22 de ani de experiență în domeniul forensic. Anterior a lucrat în industria financiară din Turcia, în departamentul Forensic al unei alte companii Big 4, la Istanbul și la București. Burcin se află în România din 2011 și a coordonat practica de investigarea fraudelor și litigii pentru clienți de aici, din Bulgaria, dar și din alte țări din Balcani. Experiența sa include peste 100 de investigații de tip forensic și forensic due diligence. Burcin a oferit clienților sprijin pentru complianță prin intermediul unor reglementări precum AML (combaterea spălării banilor și atacuri teroriste financiare) și UK Bribery Act. Burcin a mai fost implicat în arbitraje locale și internaționale ca martor expert, iar rapoartele sale au servit arbitrilor în numeroase cazuri. Totodată, el a oferit sprijin unor distribuitori din domeniul energiei pentru prevenirea furtului de energie.

Burcin Atakan: “Sunt încântat să mă alătur DELOITTE, o companie conectată la tendințele globale, care susține afacerile din România și din toată lumea. Alături de colegii mei, sunt onorat să-mi folosesc experiența pentru a ajuta clienții DELOITTE să exceleze”.

Despre DELOITTE

În România, serviciile sunt prestate sau susținute de către DELOITTE Audit SRLDELOITTE Tax SRL, DELOITTE Consultanta SRLDELOITTE Fiscal Representative SRL, DELOITTE Tehnologie SRLDELOITTE GES Support Services SRL și DELOITTE Shared Services SRLDELOITTE este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe piața din România și prestează, în cooperare cu REFF & ASOCIAȚII SCA, servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii juridice, servicii de consultanță și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii externalizate și consultanță în tehnologie și alte servicii adiacente prin intermediul a peste 1100 profesioniști. 

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti