Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

DELOITTE România anunță un nou Partener pentru practica de Consultanță Financiară
09.07.2018 | JURIDICE.ro

DELOITTE România are plăcerea de a anunța că Burcin Atakan s-a alăturat conducerii firmei ca Partener în practica de Consultanță Financiară. În această calitate, Burcin are misiunea de a poziționa practica de Forensic a DELOITTE în România și Bulgaria drept lider de piață și să întărească legăturile firmei cu comunitatea de afaceri turcă.

Lars Wiechen, Partener coordonator Consultanță Financiară DELOITTE România: “Reputația joacă un rol fundamental în viața oricărei companii. Scopul serviciilor Forensic este acela de a proteja numele unei companii veghind asupra imaginii acesteia și atenuând riscurile legate de conformitate și mită. Cu experiența sa solidă, Burcin va avea o contribuție puternică în sprijinul afacerilor clienților noștri și în practica de Consultanță financiară,fiind astfel o inspirație pentru echipă.

Burcin și-a început cariera în 1996 și are 22 de ani de experiență în domeniul forensic. Anterior a lucrat în industria financiară din Turcia, în departamentul Forensic al unei alte companii Big 4, la Istanbul și la București. Burcin se află în România din 2011 și a coordonat practica de investigarea fraudelor și litigii pentru clienți de aici, din Bulgaria, dar și din alte țări din Balcani. Experiența sa include peste 100 de investigații de tip forensic și forensic due diligence. Burcin a oferit clienților sprijin pentru complianță prin intermediul unor reglementări precum AML (combaterea spălării banilor și atacuri teroriste financiare) și UK Bribery Act. Burcin a mai fost implicat în arbitraje locale și internaționale ca martor expert, iar rapoartele sale au servit arbitrilor în numeroase cazuri. Totodată, el a oferit sprijin unor distribuitori din domeniul energiei pentru prevenirea furtului de energie.

Burcin Atakan: “Sunt încântat să mă alătur DELOITTE, o companie conectată la tendințele globale, care susține afacerile din România și din toată lumea. Alături de colegii mei, sunt onorat să-mi folosesc experiența pentru a ajuta clienții DELOITTE să exceleze”.

Despre DELOITTE

În România, serviciile sunt prestate sau susținute de către DELOITTE Audit SRLDELOITTE Tax SRL, DELOITTE Consultanta SRLDELOITTE Fiscal Representative SRL, DELOITTE Tehnologie SRLDELOITTE GES Support Services SRL și DELOITTE Shared Services SRLDELOITTE este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe piața din România și prestează, în cooperare cu REFF & ASOCIAȚII SCA, servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii juridice, servicii de consultanță și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii externalizate și consultanță în tehnologie și alte servicii adiacente prin intermediul a peste 1100 profesioniști. 


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.