Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MAE. Nou format de discuții despre UE, lansat

09.07.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 6 iulie 2018, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a lansat, în comuna Șag din județul Timiș, un nou format de discuții cu cetățenii despre Uniunea Europeană – #VorbimDespreEuropa, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Victor Negrescu: „Conversația de astăzi, directă și sinceră, cu un număr definit de persoane, din grupe de vârste diferite, alese în mod aleatoriu din localitate, organizată în frumosul parc recent reamenajat, s-a desfășurat pe un ton pozitiv și constructiv, concentrându-se pe distanța între deciziile europene și realitățile de zi cu zi ale cetățenilor. Prin acest nou format dorim să integrăm în viziunea României privind viitorul Uniunii Europene părerile și așteptările reale ale oamenilor, fără intermediari sau bariere impuse de formatele obișnuite.“


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership