Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Infrastructură
Profesionişti
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Petru Bogdan Cojocaru: Extinderea infrastructurii de internet este o necesitate

09.07.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 6 iulie 2018, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale, și Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate, au elaborat și aprobat Ghidul Solicitantului aferent Acţiunii 2.1.1 – Îmbunătățirea infrastructurii în bandă largă și a accesului la internet, potrivit unui comunicat.

Apelul pentru acesta urmează să fie lansat în data de 6 august 2016, începând cu ora 9.00 și se va închide în data de 4 octombrie 2018, la ora 17.00.

Finanțarea este eligibilă pentru „zonele albe” din România, situate în regiunile mai puţin dezvoltate, cum ar fi  regiunea de  Nord-Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest. Durata maximă de implementare a proiectelor este de cel mult 36 de luni de la data semnării contractului de finanțare. Apelul de proiecte aferent Axei Prioritare 2 a Programului Operațional Competitivitate 2014-2020 are un buget alocat de 296.253.175,03 lei.

Obiectivele specifice acestei acțiuni sunt:
– consolidarea infrastructurii tehnologiei informaţiei şi a comunicaţiilor
– facilitarea accesului public la infrastructura informaţională, în zonele albe NGA.

Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale: „Într-o societate care se dezvoltă într-un ritm alert, extinderea infrastructurii de internet este o necesitate pentru o țară care îşi dorește să țină pasul cu noile tehnologii. Astfel, prin proiectele care vor fi depuse în cadrul acțiunii 2.1.1., va fi finanțată construirea infrastructurii de internet în bandă largă în zonele albe stabilite de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, acest lucru fiind important în procesele de debirocratizare și digitalizare, având în vedere că vor putea beneficia de avantajele aduse de facilitățile noilor tehnologii atât autoritățile locale, cât și cetățenii. Practic, numitorul comun al proiectelor ce vor fi finanțate în cadrul acestei acțiuni va fi accesibilitatea.”


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.