Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Regulament ref. regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al municipiului Bucureşti pentru activităţi nonprofit de interes local I Proiect

10.07.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 9 iulie 2018, Primăria municipiului București a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al municipiului Bucureşti pentru activităţi nonprofit de interes local în domeniul cultură, protecţia mediului înconjurător, activităţi de tineret, precum şi a Modelului de Contract Cadru de Finanţare nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes local, potrivit Legii nr. 350/2005.

:: Proiectul


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.