Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Sorin Grindeanu: Transformarea digitală este motorul unor schimbări majore pentru toți

10.07.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 9 iulie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, prezidează ediţia din acest an a Simpozionului Global al Reglementatorilor (GSR-2018), cel mai înalt for mondial al autorităților de reglementare în domeniul TIC, organizat de către Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor, potrivit unui comunicat.

Printre punctele de discuție abordate la GSR-18 se numără:
– tehnologiile emergente în slujba transformării digitale;
– inteligența artificială pentru dezvoltare;
– noi frontiere în reglementare;
– identitatea digitală la nivelul diverselor platforme;
– protecția datelor personale într-o economie bazată pe date inteligente (smart data);
– noi modele de investiții sustenabile.

Sorin Grindeanu: „Transformarea digitală pe care o vedem pretutindeni este motorul unor schimbări majore pentru toți: prin apariția noilor tehnologii, domeniul TIC contribuie din ce în ce mai mult la realizarea și funcționarea economiei globale. Azi, mai mult ca niciodată, trebuie se ne angajăm cu toții într-un dialog global pentru a găsi soluții inovatoare de implementare a unor reglementări eficiente, bazate pe o colaborare nu numai la nivelul factorilor de decizie politică și al reglementatorilor din domeniu, ci și la nivelul diverselor sectoare.”

:: Detalii


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.