BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Consiliul Concurenței. Analiză preluare S Immo AG de către Immofinanz AG. UPDATE: Autorizare

21.09.2018 | JURIDICE.ro

21 septembrie 2018: Joi, 20 septembrie 2018, Consiliul Concurenței a informat că a autorizat tranzacția prin care Immofinanz AG preia controlul asupra S Immo AG, potrivit unui comunicat.

Decizia Consiliului Concurenței va fi publicată după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

***

11 iulie 2018: Marți, 10 iulie 2018, Consiliul Concurenței a informat că analizează tranzacția prin care Immofinanz AG intenţionează să preia controlul asupra S Immo AG, potrivit unui comunicat.

S Immo AG este o societate pe acțiuni constituită conform dreptului austriac, listată pe Bursa de Valori din Viena, care activează pe piața imobiliară, inclusiv în România.

lmmofinanz este o societate pe acţiuni, constituită conform dreptului austriac, care activează pe piața imobiliară din România și care își concentrează activitatea pe sectorul de retail și cel al birourilor.

Tranzacţia va fi evaluată de Consiliul Concurenței în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal. Decizia autorității de concurență urmează să fie emisă în termenele prevăzute de lege.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.