Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INR. Examen de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari – 16, 18 octombrie 2018. UPDATE: Candidații. Desfășurarea examenului. Subiecte și barem. Barem definitiv. Rezultatele
25.10.2018 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

25 octombrie 2018: Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a publicat rezultatele examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

:: Rezultatele

***

22 octombrie 2018: Vineri, 19 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv pentru proba teoretică și baremul definitiv pentru proba practică din cadrul examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

:: Baremul definitiv pentru proba teoretică
:: Baremul definitiv pentru proba practică

***

19 octombrie 2018: Joi, 18 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei practice a examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

:: Subiectele și baremul probei practice

***

17 octombrie 2018: Marți, 16 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

:: Subiecte și barem

***

27 septembrie 2018: Miercuri, 26 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a informat că examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018, se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu ora 9:00, potrivit unui anunț.

***

19 septembrie 2018: Marți, 18 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat au fost admise sau respinse.

:: Situația

***

11 iulie 2018: Marți, 10 iulie 2018, Institutul Notarial Român a informat ca organizează, în zilele de 16 și 18 octombrie 2018, examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 14 septembrie 2018 inclusiv.

Taxa de înscriere la examen: 2000 de lei.

:: Lista posturilor
:: Lista unităților medicale acreditate


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.