Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 17, 19 octombrie 2018. UPDATE: Candidații. Detalii organizare. Subiecte și barem. Barem definitiv. Rezultatele


26 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

26 octombrie 2018: Joi, 25 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele

***

UPDATE 22 octombrie 2018: Sâmbătă, 20 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv al probei practice.

:: Baremul definitiv al probei practice

***

22 octombrie 2018: Vineri, 19 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei practice și baremul definitiv al probei teoretice.

:: Subiectele și baremul probei practice
:: Baremul definitiv al probei teoretice

***

18 octombrie 2018: Miercuri, 17 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei teoretice a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Subiectele și baremul probei teoretice

***

3 octombrie 2018: Marți, 2 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată finală a candidaților care au primit aviz favorabil pentru înscrierea la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Situația finală

***

27 septembrie 2018: Miercuri, 26 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat detalii cu privire la desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

Astfel, concursul se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00.

***

19 septembrie 2018: Marți, 18 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concurs au fost admise sau respinse.

:: Situația

***

11 iulie 2018: Marți, 10 iulie 2018, Institutul Notarial Român a informat că organizează, în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 14 septembrie 2018 inclusiv.

Taxa de înscriere la examen: 4000 de lei.

:: Lista posturilor
:: Lista unităților medicale acreditate

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii