Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 17, 19 octombrie 2018. UPDATE: Candidații. Detalii organizare. Subiecte și barem. Barem definitiv. Rezultatele
26.10.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Notari
JURIDICE - In Law We Trust

26 octombrie 2018: Joi, 25 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele

***

UPDATE 22 octombrie 2018: Sâmbătă, 20 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv al probei practice.

:: Baremul definitiv al probei practice

***

22 octombrie 2018: Vineri, 19 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei practice și baremul definitiv al probei teoretice.

:: Subiectele și baremul probei practice
:: Baremul definitiv al probei teoretice

***

18 octombrie 2018: Miercuri, 17 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei teoretice a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Subiectele și baremul probei teoretice

***

3 octombrie 2018: Marți, 2 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată finală a candidaților care au primit aviz favorabil pentru înscrierea la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Situația finală

***

27 septembrie 2018: Miercuri, 26 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat detalii cu privire la desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

Astfel, concursul se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00.

***

19 septembrie 2018: Marți, 18 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concurs au fost admise sau respinse.

:: Situația

***

11 iulie 2018: Marți, 10 iulie 2018, Institutul Notarial Român a informat că organizează, în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 14 septembrie 2018 inclusiv.

Taxa de înscriere la examen: 4000 de lei.

:: Lista posturilor
:: Lista unităților medicale acreditate

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti