« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 17, 19 octombrie 2018. UPDATE: Candidații. Detalii organizare. Subiecte și barem. Barem definitiv. Rezultatele
26.10.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

26 octombrie 2018: Joi, 25 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele

***

UPDATE 22 octombrie 2018: Sâmbătă, 20 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv al probei practice.

:: Baremul definitiv al probei practice

***

22 octombrie 2018: Vineri, 19 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei practice și baremul definitiv al probei teoretice.

:: Subiectele și baremul probei practice
:: Baremul definitiv al probei teoretice

***

18 octombrie 2018: Miercuri, 17 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei teoretice a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Subiectele și baremul probei teoretice

***

3 octombrie 2018: Marți, 2 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată finală a candidaților care au primit aviz favorabil pentru înscrierea la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Situația finală

***

27 septembrie 2018: Miercuri, 26 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat detalii cu privire la desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

Astfel, concursul se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00.

***

19 septembrie 2018: Marți, 18 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concurs au fost admise sau respinse.

:: Situația

***

11 iulie 2018: Marți, 10 iulie 2018, Institutul Notarial Român a informat că organizează, în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 14 septembrie 2018 inclusiv.

Taxa de înscriere la examen: 4000 de lei.

:: Lista posturilor
:: Lista unităților medicale acreditate

 
Secţiuni: Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD