Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 17, 19 octombrie 2018. UPDATE: Candidații. Detalii organizare. Subiecte și barem. Barem definitiv. Rezultatele
26.10.2018 | JURIDICE.ro

26 octombrie 2018: Joi, 25 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele

***

UPDATE 22 octombrie 2018: Sâmbătă, 20 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv al probei practice.

:: Baremul definitiv al probei practice

***

22 octombrie 2018: Vineri, 19 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei practice și baremul definitiv al probei teoretice.

:: Subiectele și baremul probei practice
:: Baremul definitiv al probei teoretice

***

18 octombrie 2018: Miercuri, 17 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul probei teoretice a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Subiectele și baremul probei teoretice

***

3 octombrie 2018: Marți, 2 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată finală a candidaților care au primit aviz favorabil pentru înscrierea la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Situația finală

***

27 septembrie 2018: Miercuri, 26 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat detalii cu privire la desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

Astfel, concursul se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00.

***

19 septembrie 2018: Marți, 18 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concurs au fost admise sau respinse.

:: Situația

***

11 iulie 2018: Marți, 10 iulie 2018, Institutul Notarial Român a informat că organizează, în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 14 septembrie 2018 inclusiv.

Taxa de înscriere la examen: 4000 de lei.

:: Lista posturilor
:: Lista unităților medicale acreditate


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.