JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE)
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Newsletter Hotărâri CJUE relevante – mai-iunie 2018

12.07.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 11 iulie 2018, Baroul Cluj a informat că, prin departamentul de Inițiativă Legislativă și Integrare Europeană, Consiliul Baroului Cluj a lansat newsletter-ul „Hotărâri CJUE relevante”, potrivit unui comunicat semnat de avocat Flavia Ioana Maier, Decan.

Newsletter-ul va avea, pe cât posibil, apariții periodice, o dată la două luni, scopul fiind acela de a populariza, pentru început, soluțiile relevante ale Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Sugestiile privind conținutul newsletter-lui, care va avea exclusiv format electronic, pot fi transmise la adresa contact@baroul-cluj.ro.

:: Newsletter mai-iunie


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.