Internaţional (Juridice din lumea largă)
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Parlamentul European. Măsuri ref. combaterea comerțului ilegal cu animale de companie

12.07.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 10 iulie 2018, Comisia pentru sănătate publică din cadrul Parlamentului European a propus o serie de măsuri pentru combaterea comerțului ilicit cu animale de companie, potrivit unui comunicat.

Propunerea de rezoluție a fost adoptată cu 53 de voturi „pentru” și o abținere și urmează să fie supusă la vot în Plenul Parlamentului European în luna septembrie 2018.

Comisia a subliniat faptul că identificarea și înregistrarea pisicilor și a câinilor este un pas crucial și necesar în combaterea reproducerii și comerțului ilegal, care se desfășoară, adesea, în condiții teribile pentru sănătatea animalelor. Dată fiind cererea crescută, animalele sunt traficate prin intermediul unor rețele infracționale transfrontaliere, mediul online fiind, de asemenea, utilizat în mod frecvent pentru comerțul ilicit.

Printre măsurile propuse de Comisie se numără:
– adoptarea unor standarde de reglementare cu privire la instalațiile de reproducere pe scară largă pentru animale de companie, cunoscute sub denumirea de „ferme” de câini și pisici
– elaborarea unor orientări privind reproducerea animalelor, dar și implementarea unor evidențe cu privire la crescătorii și vânzătorii autorizați
– sancționarea mai drastică a operatorilor economici, medicilor veterinari sau serviciilor naționale care furnizează documente false pentru animale.

Propunerea de rezoluție a fost adoptată cu 53 de voturi „pentru” și o abținere și urmează să fie supusă la vot în Plenul Parlamentului European în luna septembrie 2018.

:: Studiu ref. starea de sănătate a animalelor în UE


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.