Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bihor. Examenul pentru dobândirea calității de avocat 2018. UPDATE: Candidații
07.08.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

7 august 2018: Luni, 6 august 2018, Baroul Bihor a publicat hotărârea nr. 21 din 3 august 2018 a Consiliului Baroului Bihor, respectiv rezultatele verificării îndeplinirii condiţiilor de primire în profesia de avocat de către candidații care au depus cereri de participare la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2018.

:: Hotărârea
:: Procesul verbal

***

12 iulie 2018: Miercuri, 11 iulie 2018, Baroul Bihor a informat că înscrierile la examenul pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar / definitiv, sesiunea august 2018, se vor desfășura în perioada 9 iulie – 3 august 2018, între orele 9:00-14:30, potrivit unui comunicat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate