Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Concurs pentru ocuparea a 12 posturi de inspector judiciar, 16 iulie – 17 noiembrie 2018. UPDATE: Tematica și bibliografia. Candidații. Desemnare psiholog. Tematica. Desfășurarea probei scrie și repartizarea în săli. Subiecte și barem. Rezultatele probei scrise


1 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

1 noiembrie 2018: Miercuri, 31 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Rezultatele obținute la proba scrisă
:: Anunțul privind depunerea contestațiilor la proba scrisă

 ***

24 octombrie 2018: Marți, 23 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că nu au fost depuse contestații la baremul probei scrise, potrivit unui comunicat.

***

22 octombrie 2018: Sâmbătă, 20 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Subiecte judecători – DPC
:: Subiecte judecători – DPP
:: Subiecte procurori – DPC
:: Subiecte procurori – DPP
:: Anunț privind depunerea contestațiilor la barem
:: Barem judecători – DPP
:: Barem procurori – DPP
:: Barem judecători – DPC

***

19 octombrie 2018: Joi, 18 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Anunțul privind desfășurarea probei scrise și repartizarea candidaților în săli

***

16 octombrie 2018: Luni, 15 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că tematica și bibliografia de concurs rămân neschimbate, potrivit unui anunț semnat de inspector șef adjunct procuror Gheorghe Stan, președintele comisiei de organizare.

***

18 septembrie 2018: Luni, 17 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că, în vederea desemnării unui psiholog în cadrul comisiei de examinare, lansează o procedură de selecție, sens în care persoanele interesate se pot înscrie până la data de 1 noiembrie 2018, potrivit unui anunț.

***

4 septembrie 2018: Luni, 3 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs.

:: Lista finală

***

14 august 2018: Vineri, 11 august 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul privind rezultatele verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor de participare la concurs.

:: Tabelul

***

17 iulie 2018: Luni, 16 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Anunțul de examen
:: Calendarul estimativ
:: Tematica și bibliografia judecători
:: Tematica și bibliografia procurori

***

12 iulie 2018: Miercuri, 11 iulie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat propunerea inspectorului şef al Inspecţiei Judiciare privind organizarea concursului pentru numirea în funcţia de inspector judiciar, la sediul Institutului Naţional al Magistraturii, în perioada 16 iulie – 17 noiembrie 2018, pentru un număr de 12 posturi vacante de inspector judiciar, din care, 7 posturi la Direcţia de inspecţie judiciară pentru judecători şi 5 posturi la Direcţia de inspecţie judiciară pentru procurori. (majoritate: 16 voturi DA, 1 vot NU)

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat: (majoritate: 16 voturi DA, 1 vot NU)
– calendarul de concurs actualizat şi modelul de anunţ privind concursul, conform anexelor;
– tematica şi bibliografia concursului pentru numirea în funcţie a inspectorilor judiciari din cadrul Direcţiei de inspecţie pentru judecători;
– tematica şi bibliografia concursului pentru numirea în funcţie a inspectorilor judiciari din cadrul Direcţiei de inspecţie pentru procurori.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 11)
:: Hotărârea Plenului CSM

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii