CyberlawDrept civilDrept constituţionalUEBusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporate
ComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Comisia Europeană. Raportul anual privind monitorizarea punerii în aplicare a dreptului UE

13.07.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 12 iulie 2018, Comisia Europeană a publicat raportul anual privind monitorizarea punerii în aplicare a dreptului Uniunii Europene 2017, potrivit unui comunicat.

Raportul anual pentru 2017 arată o ușoară scădere (cu 5,91 %) a cazurilor de constatare a neîndeplinirii obligațiilor deschise comparativ cu anul precedent.

În ceea ce privește cazurile de transpunere cu întârziere, Belgia, Cipru și Portugalia au avut cel mai mare număr de cazuri deschise, în timp ce Italia, Danemarca și Ungaria au avut cele mai puține. Spania, Italia și Germania au înregistrat cel mai mare număr de cazuri pendinte pentru transpunerea incorectă și/sau greșită a dreptului UE, în timp ce Danemarca a avut cel mai scăzut număr total de cazuri deschise anul trecut.

Domeniile de politică în care au fost deschise în 2017 cele mai multe cazuri de constatare a neîndeplinirii obligațiilor au fost mobilitatea și transportul, mediul, precum și stabilitatea financiară, serviciile și piețele de capital.

:: Raport anual privind punerea în aplicare la nivel național a dreptului UE
:: Fișe informative pentru fiecare țară
:: Fișă informativă UE-28
:: Grafice


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.