Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Admitere 2018. UPDATE: Metodologie admitere doctorat. Informații generale. Model test de evaluare. Cazare gratuită în căminele studențești pe perioada admiterii 2018. Regulamentul de cazare în căminele UVT. Test de evaluare a competentelor lingvistice și de rationament. Baremul. Solutionarea contestațiilor. Rezultate preliminare. Rezultate finale. Repartizarea în cămine. Sesiunea de admitere de toamnă. Rezultatele
12.09.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

13 septembrie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat rezultatele finale ale concursului de admitere, sesiunea septembrie 2018.

:: Rezultatele

***

12 septembrie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat rezultatele preliminare ale concursului de admitere, sesiunea septembrie 2018.

:: Rezultatele

***

10 septembrie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat listele candidaților și repartizarea pe săli la Testul de evaluare a competentelor lingvistice și de raționament din data de 11 septembrie 2018.

:: Listele și repartizarea

***

7 septembrie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat lista candidaților români de pretutindeni înscriși la concursul de admitere – sesiunea septembrie 2018.

:: Lista

***

7 septembrie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat listele candidaților care au dreptul să se prezinte la Testul de evaluare a competentelor lingvistice și de raționament din data de 11 septembrie 2018.

:: Listele

***

5 septembrie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat detalii privind înscrierea la sesiunea de admitere septembrie 2018 și metodologia actualizată pentru admiterea la studiile doctorale.

:: Detalii
:: Metodologia actualizată

***

5 septembrie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat repartizarea în cămine a studenților din anul I.

:: Repartizarea

***

 

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat rezultatele finale ale concursului de admitere, sesiunea iulie 2018.

:: Rezultate

***

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat rezultatele preliminare ale concursului de admitere, sesiunea iulie 2018.

:: Rezultate

***

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat testul de evaluare a competențelor lingvistice și de rationament, baremul de corectare, si comunicatul privind soluționarea contestațiilor.

:: Decizia de anulare privind subiect test ECLR
:: Barem de corectare la testul de evaluare a competențelor lingvisitce și de rationament
:: Anunț privind soluționarea contestațiilor la baremul de evaluare și notare a subiectelor la Test
:: Test de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament

***

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat regulamentul de cazare în căminele UVT pentru anul universitar 2018-2019.

:: Regulamentul

***

Universitatea Vest din Timişoara pune la dispoziţia candidaţilor la admitere în facultate locuri de cazare gratuite pe perioada admiterii în căminul C12 din Complexul studenţesc, pe baza legitimaţiei de înscriere la concursul de admitere.

:: Detalii

***

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat informațiile generale privind sesiunea de admitere la ciclul universitar de Studii de Licență, și modelul de test de evaluare a competenţelor lingvistice și de raționament.

***

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la studii universitare de doctorat.

***

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara organizează admitere pentru studii universitare de licență, masterat și doctorat.

:: Detalii

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.