Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Aprobare asociere în calitate de co-organizator al conferinţei dedicate celor 15 ani de la intrarea în vigoare a Codului civil al Republicii Moldova

13.07.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Joi, 21 iunie 2018, Consiliul Facultăţii de Drept din cadrul Universității din București, întrunit în şedinţă, a aprobat asocierea Facultăţii de Drept a Universității din București în calitate de co-organizator al conferinţei dedicate celor 15 ani de la intrarea în vigoare a Codului civil al Republicii Moldova, ce va fi organizată de Facultatea de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova, în luna octombrie a acestui an.

:: Minuta (pct. 10)

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.