Internaţional (Juridice din lumea largă)
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Comisia Europeană. Populația UE și migrația

13.07.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 10 iulie 2018, Comisia Europeană a anunțat că la 1 ianuarie 2018 populația UE a fost estimată la 512,6 milioane, iar la 1 ianuarie 2017 populația a fost estimată la 511,5 milioane, potrivit europa.eu.

Pe parcursul anului 2017, în UE s-au înregistrat mai multe decese decât nașteri (5,3 milioane de decese și 5,1 milioane de nașteri), ceea ce înseamnă că schimbarea naturală a populației UE a fost negativă. Schimbarea populației (pozitivă, cu 1,1 milioane de locuitori mai mult) s-a datorat migrației nete.

:: Detalii

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan