Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

O delegație a MAI participă la reuniunea informală JAI

13.07.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 12 iulie 2018, Ministerul Afacerilor Interne a informat că o delegație condusă de colonel Gheorghe Nucu Marin, secretar de stat, participă la reuniunea informală a Consiliului Justiție și Afaceri Interne și la întâlnirea miniștrilor din Parteneriatul Estic, la Innsbruck (Austria) în perioada 11-13 iulie 2018, potrivit unui comunicat.

În cadrul secțiunii afaceri interne au fost abordate aspecte referitoare la protecția frontierelor la nivel european (sistemul de azil rezistent la crize), respectiv cooperare polițienească: trafic de ființe umane și conceptul de poliție comunitară.

În marja evenimentului, delegația română va purta discuții cu partenerii europeni în contextul preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, la data de 1 ianuarie 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership