Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Parlamentul European. Propuneri ref. combaterea practicilor privind dublul standard al produselor alimentare. UPDATE: Rezoluţie non-legislativă 

14.09.2018 | JURIDICE.ro

14 septembrie 2018: Joi, 13 septembrie 2018, Parlamentul European a adoptat o rezoluţie non-legislativă în privinţa diferenţelor de calitate a produselor, potrivit unui comunicat.

:: Textele adoptate

***

13 iulie 2018: Joi, 12 iulie, Comisia pentru protecția consumatorilor din cadrul Parlamentului European a susținut un raport care propune măsuri împotriva practicilor comerciale neloiale de vânzare a unor produse de calitate inferioară în unele țări UE, potrivit unui comunicat.

Raportul:
– solicită o abordare comună de testare pentru a afla cât de răspândită este problema
– invită organizațiile naționale ale consumatorilor să coopereze pentru a aborda standardul dublu de calitate
– sugerează că producătorii ar trebui să adauge un logo pe ambalaj care să arate că conținutul și calitatea unei mărci sunt identice în toate țările UE.

Raportul urmează să foe votat în Plen în septembrie.

:: Dosar ref. dublul standard de calitate


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.