Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Înființarea Proiectului național de tabere „Solidaritatea”
17.07.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul familiei, Dreptul mediului, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 602 din data de 13 iulie 2018 a fost publicat Ordinul nr. 519/2018 privind înființarea Proiectului național de tabere „Solidaritatea” destinat copiilor și tinerilor proveniți din familiile afectate de calamități naturale, precum inundații, viituri, cutremure, incendii și alte catastrofe naturale.

Destinatarii acestui proiect sunt copiii și tinerii familiilor afectate care vor beneficia de un sejur de tabără pentru o perioadă de 7 zile, Ministerul Tineretului și Sportului asigurând serviciile de cazare și masă în cadrul centrelor de agrement/baze turistice aflate în subordinea sa.

Solicitările centralizate vor fi trimise de instituțiile prefecților din zonele afectate de calamități către Ministerul Tineretului și Sportului şi vor cuprinde numărul și datele de identificare ale copiilor și tinerilor proveniți din familiile afectate. De asemenea, solicitările vor fi însoțite de consimțământul scris al părinților în cazul copiilor și tinerilor minori, privind participarea acestora la taberele oferite prin Proiectul național de tabere „Solidaritatea”.

Ministerul Tineretului și Sportului va asigura contravaloarea serviciilor de cazare și masă pentru însoțitori.

Intrarea în vigoare: 13 iulie 2018.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti