Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial
ConferinţeCărţiProfesionişti

INM. Selecție experți drept comercial ref. participarea la întâlnirile secțiilor specializate ala ICCJ și curților de apel. UPDATE: Prelungire termen. Rezultatele


28 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

28 noiembrie 2018: Luni, 26 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele procedurii de selecție a șase experți specializați în domeniul drept comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, potrivit unui anunț.

A fost înregistrată următoarea candidatură:
1. Florin Moțiu, Curtea de Apel Timișoara.

În urma evaluării admisibilităţii dosarelor de înscriere comisia de selecţie a acordat calificativul „ADMIS” candidatului Florin Moțiu.

***

11 septembrie 2018: Luni, 10 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunț informat că termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 28 septembrie 2018, potrivit unui anunț.

***

18 septembrie 2018: Marți, 17 iulie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a șase experți specializați în domeniul drept comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 10 septembrie 2018.

:: Contract
:: Calendarul întâlnirilor
:: Metodologie
:: Hotărârea nr. 725/2015
:: Hotărârea nr. 148/2015

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică