Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial
ConferinţeCărţiProfesionişti

INM. Selecție experți drept comercial ref. participarea la întâlnirile secțiilor specializate ala ICCJ și curților de apel. UPDATE: Prelungire termen. Rezultatele
28.11.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept comercial, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

28 noiembrie 2018: Luni, 26 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele procedurii de selecție a șase experți specializați în domeniul drept comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, potrivit unui anunț.

A fost înregistrată următoarea candidatură:
1. Florin Moțiu, Curtea de Apel Timișoara.

În urma evaluării admisibilităţii dosarelor de înscriere comisia de selecţie a acordat calificativul „ADMIS” candidatului Florin Moțiu.

***

11 septembrie 2018: Luni, 10 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunț informat că termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 28 septembrie 2018, potrivit unui anunț.

***

18 septembrie 2018: Marți, 17 iulie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a șase experți specializați în domeniul drept comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 10 septembrie 2018.

:: Contract
:: Calendarul întâlnirilor
:: Metodologie
:: Hotărârea nr. 725/2015
:: Hotărârea nr. 148/2015

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti