Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

INM. Selecție experți drept civil / procesual civil ref. participarea la întâlnirile secțiilor specializate ale ICCJ și curților de apel. UPDATE: Prelungire termen. Rezultatele
28.11.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept civil, Procedură civilă, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

28 noiembrie 2018: Luni, 26 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele procedurii de selecție a șase experți specializați în domeniul drept civil și drept procesual civil pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, potrivit unui anunț.

Au fost înregistrate 4 candidaturi, după cum urmează:
1. Emilian-Constantin Meiu, judecător Tribunalul Ilfov, formator cu normă întreagă INM
2. Andreea Popescu, judecător Curtea de Apel București, formator colaborator INM
3. Delia Narcisa Theohari, judecător Curtea de Apel București, formator colaborator INM
4. Ioan Stelian Vidu, judecător Curtea de Apel Timișoara, formator colaborator INM.

După susținerea probei interviului, comisia a realizat selecția candidaților, acordând punctaje de la 1 la 10 pentru fiecare dintre criteriile indicate mai sus și a decis selectarea următorilor candidați (în ordine alfabetică):
1. Emilian-Constantin Meiu
2. Andreea Popescu
3. Delia Narcisa Theohari
4. Ioan Stelian Vidu.

***

11 septembrie 2018: Luni, 10 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a informat că termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 28 septembrie 2018, potrivit unui anunț.

***

18 iulie 2018: Marți, 17 iulie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a șase experți specializați în domeniul drept civil și drept procesual civil pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 10 septembrie 2018.

:: Contract
:: Calendar întâlniri
:: Hotărârea nr. 148/2015
:: Hotărârea nr. 725/2015

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti