Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

INM. Selecție experți în tehnici de formare a adulților. UPDATE: Prelungire termen. Rezultatele
14.11.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

14 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele procedurii de selecție a opt experți specializați în tehnici de formare a adulților, potrivit unui anunț.

În urma evaluării admisibilităţii dosarelor de înscriere, comisia de selecţie a acordat calificativul „admis” următorilor candidați:
– Delia Andrieș, trainer Evolutiv Consultants Network, formator colaborator INM;
– Liviu Dragoman, formator autorizat ANC și consultant;
– Letiția Lucescu, trainer Evolutiv Consultants Network, formator colaborator INM;
– Otilia Păcurari, profesor specialist în științele educației, formator colaborator INM;
– Ramona Richițeau-Năstase, lector universitar dr. Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, ASE București, formator colaborator INM.

***

10 septembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a informat că termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 28 septembrie 2018, potrivit unui anunț.

***

1 septembrie 2018: Vineri, 31 august 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat prelungirea procedurii de selecție a opt experți specializați în tehnici de formare a adulților, potrivit unui anunț.

Astfel, termenul de depunere a candidaturilor a fost prelungit până la data de 10.09.2018.

***

20 iulie 2018: Marți, 17 iulie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a opt experți specializați în tehnici de formare a adulților, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 5 septembrie 2018.

:: Contract

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti