Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Rusia. Anchetă ref. scurgerea de informații despre armele hipersonice


23 iulie 2018 | Irina RIMARU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 20 iulie 2018, Serviciul de Securitate Federal din Rusia (FSB) a făcut mai multe percheziții la un centru de cercetare al agenției spațiale de stat Roskosmos, în urma suspiciunii privind scurgerea de informații despre noile arme hipersonice, potrivit sputniknews.com.

Aproximativ zece angajați ai subsidiarei TsNIIMash sunt suspectați de cooperare cu serviciile speciale occidentale. TsNIIMash se ocupă de programele spațiale rusești.

Agentii FSB au ajuns la concluzia că agențiile de informații occidentale au aflat rezultatele dezvoltării armelor hipersonice din Rusia, deși acestea erau clasificate ca top-secret.

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică