BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea ”Danubius” din Galați. Admitere 2018. UPDATE: Program de studii universitare de master Dreptul Comunităților Virtuale

23.07.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 23 iulie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Danubius” din Galați a publicat informații despre Programul de studii universitare de master Dreptul Comunităților Virtuale.

Planul de învățământ este structurat pe trei semestre, 90 de credite.

Înscrierile se fac până pe data de 3 august 2018.

:: Detalii

***

Vineri, 15 iunie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Danubius” din Galați organizează admitere pentru studii universitare de licență și masterat.

:: Detalii

Irina Rîmaru


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership