Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DNA I Proiect. UPDATE: Aviz favorabil CSM
24.12.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

24 decembrie 2018: Vineri, 21 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Hotărârea Plenului CSM nr. 904 din 13 septembrie 2018 prin care a avizat favorabil proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcţia Naţională Anticorupţie.

***

27 iulie 2018: Joi, 26 iulie 2018, Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică un proiect de Hotărâre privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția Națională Anticorupție.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate