Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Competiția de fotbal pentru avocați “Cupa Ziua Baroului București” – 21-22 septembrie 2018. UPDATE: Locul de desfășurare
11.09.2018 | JURIDICE.ro


11 septembrie 2018: Luni, 10 septembrie 2018, Baroul București a informat că evenimentul “Cupa Ziua Baroului București”va avea loc la Complexul sportiv D’angelo Sport situat în Șos. Olteniței nr. 11, în zilele de 21 și 22 septembrie 2018, începând cu orele 10.00, potrivit unui anunț.

***

31 iulie 2018: Luni, 30 iulie 2018, Baroul Sibiu a publicat invitația adresată de avocat Ion Dragne, Decanul Baroului București, privind participarea la Competiția de fotbal pentru avocați “Cupa Ziua Baroului București”, eveniment care se va desfășura în perioada 21-22 septembrie 2018.

Termen limită pentru înscriere: 28 august 2018.

Taxă de participare: 1500 lei/echipă.

:: Invitația
:: Regulamentul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate