Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

INPPA. Lucrările profesionale pentru cursanții anului II de pregătire profesională inițială


31 iulie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați

Luni, 30 iulie 2018, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat, în conformitate cu Hotărârea nr. 5/ 21 iunie 2018, lucrările profesionale la următoarele discipline, potrivit unui comunicat:

:: Organizarea și exercitarea profesiei de avocat
:: Drept civil/ Drept procesual civil
:: Drept penal/ Drept procesual penal

La disciplinele Dreptul Uniunii Europene, Dreptul European al Drepturilor Omului și Dreptul European al Muncii lucrările profesionale vor fi publicate după parcurgerea modulelor, în conformitate cu opțiunile depuse la secretariatul INPPA.

Caietele de lucrări profesionale, întocmite de cursanții anului II de pregătire inițială, vor fi depuse la sediul INPPA până la data de 27 octombrie 2018, inclusiv.

Totodată, cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu caietele de lucrări profesionale declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă.

Aceleași lucrări profesionale urmează să fie rezolvate și depuse și de către avocații stagiari care nu au susținut / promovat proba orală (colocviu) din cadrul examenului de absolvire a INPPA, în sesiuni anterioare anului 2017 inclusiv, potrivit unui al doilea comunicat.

:: Declarația

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică