Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

INPPA. Lucrările profesionale pentru cursanții anului II de pregătire profesională inițială
31.07.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 30 iulie 2018, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat, în conformitate cu Hotărârea nr. 5/ 21 iunie 2018, lucrările profesionale la următoarele discipline, potrivit unui comunicat:

:: Organizarea și exercitarea profesiei de avocat
:: Drept civil/ Drept procesual civil
:: Drept penal/ Drept procesual penal

La disciplinele Dreptul Uniunii Europene, Dreptul European al Drepturilor Omului și Dreptul European al Muncii lucrările profesionale vor fi publicate după parcurgerea modulelor, în conformitate cu opțiunile depuse la secretariatul INPPA.

Caietele de lucrări profesionale, întocmite de cursanții anului II de pregătire inițială, vor fi depuse la sediul INPPA până la data de 27 octombrie 2018, inclusiv.

Totodată, cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu caietele de lucrări profesionale declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă.

Aceleași lucrări profesionale urmează să fie rezolvate și depuse și de către avocații stagiari care nu au susținut / promovat proba orală (colocviu) din cadrul examenului de absolvire a INPPA, în sesiuni anterioare anului 2017 inclusiv, potrivit unui al doilea comunicat.

:: Declarația

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti