Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

ARTMARK. Licitaţia unei colecții de istorie a masoneriei – 20 septembrie 2018


31 iulie 2018 | Cornelia DĂROI

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Cornelia Dăroi

Cornelia Dăroi

ARTMARK vă recomandă licitația unei colecții de istorie a masoneriei.

Nimeni nu poate spune cu precizie când a luat naștere masoneria. Cea mai populară teorie este că această organizație a luat naștere în Evul Mediu din breslele zidarilor, întrucât majoritatea simbolurile folosite pentru ritualurile masonice provin din această epocă. Lojile masonice au început în 1717, când patru loji situate în Londra au format prima Mare Lojă a Angliei. Din acel moment, masoneria s-a răspândit în întreaga lume. Licitația prezintă câteva piese care marchează această istorie de secole: ceasuri de buzunar cu inscripții masonice, cutii de ritual, diplome de învestire, îndrumare și decodificatoare ale ceremonialelor, ordine masonice din aur, decorate cu pietre prețioase, mistrii și sceptre ritualice, colane, medalii și insigne, obiecte de vestimentație pentru ceremonialurile masonice și multe alte piese de colecție excepționale.

Licitația va avea loc joi, 20 septembrie 2018, ora 19:30.

Cornelia Dăroi

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii