Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

70 de absolvenți au decis să devină funcționari publici cu statut special în sistemul ANP


31 iulie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 30 iulie 2018, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis gânduri bune absolvenților care, până în acest moment, au decis să urmeze o carieră de funcționar public cu statut special în sistemul administrației penitenciare, potrivit unui comunicat.

Persoanele care au decis să îmbrățișeze această carieră provin din rândul următoarelor unități de învățământ:
– 41 de absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București (specializarea Penitenciare)
– 5 absolvenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu (specializarea Finanțe-Contabilitate)
– 17 absolvenți ai Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” București (specializările: Psihologie-Informații; Studii de securitate și Informații)
– 7 absolvenți ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti (specializările: Auto, Intendență-Bucătar, Operare şi mentenanţă echipamente de comunicații).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii