Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței. Investigație ref. posibil abuz de poziție dominată al HEBE SA


1 august 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Concurență, Corporate

Marți, 31 iulie 2018, Consiliul Concurenței a informat că a declanșat o investigație privind un posibil abuz de poziţie dominantă al companiei HEBE SA pe piața serviciilor de furnizare a apei minerale terapeutice din staţiunea Sângeorz-Băi, potrivit unui comunicat.

Posibilul abuz de poziție dominată vizează refuzul companiei de a încheia un contract de prestare servicii de furnizare a apei minerale terapeutice cu societatea Sind Tour Trading SRL, care deţine hotelul “Someşul” din staţiunea Sângeorz-Băi. HEBE SA are în patrimoniu, în aceeași stațiune, hotelul “Hebe”. Pe de altă parte, compania deţine Licenţă exclusivă de exploatare a apei minerale terapeutice din aceeaşi staţiune.

În cadrul investigației, au fost efectuate inspecții inopinate, autorizate de Curtea de Apel București, și au fost ridicate documente necesare clarificării posibilelor practici anticoncurenţiale analizate. Astfel de operațiuni nu reprezintă o antepronunțare cu privire la vinovăția companiei în cauză.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică