Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consorțiul Universitaria. Universitățile membre, prezente în top Shanghai
01.08.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 1 august 2018, Academia de Studii Economice din Bucuresti a informat că Universitățile celui mai puternic consorțiu academic din țară, Consorțiul Universitaria, dau vizibilitate României prin prezența lor în renumitul top Shanghai, potrivit unui comunicat.

Universitățile membre ale Consorțiului Universitaria (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași ‐ UAIC, Universitatea Babeș‐Bolyai din Cluj‐Napoca ‐ UBB, Universitatea din București ‐ UB, Academia de Studii Economice din București ‐ ASE și Universitatea de Vest din Timișoara ‐ UVT) demonstrează, o dată în plus, calitatea activității didactice și a activității de cercetare pe care le desfășoară, printr‐o nouă clasare a acestora în unul dintre cele mai importante topuri mondiale, ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects.

Astfel, în ediția 2018 a topului ce cuprinde ierarhizările pe domenii, unde sunt prezente 11 universități din România, se regăsesc și toate universitățile membre ale Consorțiului Universitaria. La nivel mondial, au fost ierarhizate mai mult de 4000 de universități din 83 de țări.

ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects 2018 clasifică universitățile din lume în 54 de subdomenii aferente unui număr de cinci domenii principale: științele naturii, inginerie, științele vieții, științe medicale și științe sociale.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.