Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 1 august 2018
02.08.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 1 august 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat decretele de decorare a Teatrului Evreiesc de Stat din București și a unor actori ai acestei instituții de cultură, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, cu prilejul aniversării a 70 de ani de activitate ca instituție de stat, în semn de apreciere pentru contribuția deosebită la dezvoltarea identității și diversității culturale a statului român, pentru dăruirea cu care s-a ilustrat în viața culturală, prin promovarea unei educații artistice de calitate în rândul tinerelor generații, dovedind excelența la nivel național și internațional, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria D-„Arta spectacolului”, Teatrului Evreiesc de Stat din București.

De asemenea, în semn de recunoaștere și apreciere pentru remarcabilele prezențe artistice, în care talentul, energia și inteligența au dat viață și frumusețe marilor roluri interpretate, Președintele Klaus Iohannis a conferit:
– Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Mare Ofițer pentru Maia Morgenstern, actriță;
– Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer pentru Rudi Rosenfeld și Nicolae Călugărița, actori;
– Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler pentru Mya Liontescu și Dorina Păunescu, actrițe;
– Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria D-„Arta spectacolului” pentru Olimpia Lazăr, Cornel Ciupercescu și Florea Cârstea, actori.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.