Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 


Print Friendly, PDF & Email

Modificarea OG privind cercetarea științifică și dezvoltarea tehnologică
06.08.2018 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 676 din data de 3 august 2018 a fost publicată Legea nr. 222/2018 privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 6/2011 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 57/2002 privind cercetarea științifică și dezvoltarea tehnologică.

Scopul modificărilor constă în îmbunătățirea reglementărilor juridice prin actualizarea textului legal la zi.

În conformitatea cu pct. 11 din Legea de modificare, articolul I punctul 27 articolul 49, alineatul (1) se modifică și va avea următorul cuprins: Fondurile alocate anual în bugetul de stat pentru activitatea de cercetare-dezvoltare reprezintă o prioritate a României.

Astfel, sunt atinse subiecte ce țin de cheltuielile publice în domeniul cercetării științifice și dezvoltare tehnologică, documentație, rolul instituțiilor în cadrul procesului de tehnologizare, ș.a.

Intrare în vigoare: 6 august 2018.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.