TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Avocați SSA au participat, în calitate de formatori, la programul „Constituirea de parte civilă în procesul penal, contestația titlului de creanță și a altor acte administrative fiscale
07.08.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În perioada 30 iulie – 4 august 2018, av. conf. univ. dr. Gabriel Uluitu și av. Andreea Coman, avocați în cadrul SĂVESCU & ASOCIAȚII, au susținut, în calitate de formatori, programul de formare profesională „Constituirea de parte civilă în procesul penal, contestația titlului de creanță și a altor acte administrative fiscale”.

Gabriel Uluitu

Gabriel Uluitu

Av. conf. univ. dr. Gabriel Uluitu , Of Counsel Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, a prezentat probleme de interes în materie de contencios administrativ și a răspuns la întrebări.

Andreea Coman

Andreea Coman

Av. Andreea Coman, Senior Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII, a prezentat aspecte legate de exercitarea acțiunii civile în procesul penal, prezentare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroși directori economici și consilieri juridici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate