Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Avocați SSA au participat, în calitate de formatori, la programul „Constituirea de parte civilă în procesul penal, contestația titlului de creanță și a altor acte administrative fiscale


7 august 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În perioada 30 iulie – 4 august 2018, av. conf. univ. dr. Gabriel Uluitu și av. Andreea Coman, avocați în cadrul SĂVESCU & ASOCIAȚII, au susținut, în calitate de formatori, programul de formare profesională „Constituirea de parte civilă în procesul penal, contestația titlului de creanță și a altor acte administrative fiscale”.

Gabriel Uluitu

Gabriel Uluitu

Av. conf. univ. dr. Gabriel Uluitu , Of Counsel Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, a prezentat probleme de interes în materie de contencios administrativ și a răspuns la întrebări.

Andreea Coman

Andreea Coman

Av. Andreea Coman, Senior Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII, a prezentat aspecte legate de exercitarea acțiunii civile în procesul penal, prezentare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroși directori economici și consilieri juridici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii