Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței. Investigație ref. înțelegeri anticoncurențiale pentru execuţia de lucrări de reabilitare a străzilor din municipiul Piteşti


8 august 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Achizitii publice, Concurență

Marți, 7 august 2018, Consiliul Concurenței a informat că a declanşat o investigaţie privind o posibilă înţelegere între cinci firme participante la o procedură de achiziţie publică organizată de Administraţia Domeniului Public Piteşti în anul 2018, pentru execuţia de lucrări de reabilitare a străzilor din municipiul Piteşti, potrivit unui comunicat.

Concret, Consiliul Concurenței suspectează că a existat o înțelegere între companiile Construct Steel Market SRL, Construcţii Drumuri şi Lucrări de Artă SRL, Comesad Drumuri SRL, General Trust Argeş SRL şi Selca SA în scopul de a elimina concurenţa dintre ele în cadrul licitaţiei pentru cele cinci loturi stabilite de ADP Piteşti. În acest context, au fost realizate inspecții inopinate la sediile celor cinci companii.

Totodată, Consiliul Concurenței a reamintit că a elaborat Ghidul privind respectarea regulilor de concurenţă în situaţia participării sub formă de asociere la o procedură de achiziţie publică, pentru o mai bună înțelegere a Legii concurenței care interzice asocierea companiilor în scopul restrângerii concurenţei la procedurile de achiziţie publică.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică