TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

ARTMARK. „Ars Boni” – Licitație de artă juridică

12.08.2018 | Cornelia DĂROI
Cornelia Dăroi

Cornelia Dăroi

ARTMARK organizează licitație de artă juridică.

Justiţia este stăpâna şi regina tuturor virtuţilor”, spunea Cicero. În licitație se vor afla o piese de colecție despre și în spiritul Justiției, în care veți regăsi: cărți vechi de drept românesc, inclusiv pravile și coduri, cărți poștale, reprezentând magistrați din perioada interbelică, inedite certificate de moralitate, obiecte de artă plastică și decorativă.

Și cum Justiția nu acționează doar cu blândețe, în licitație sunt prezente și astfel de obiecte: cătușe vechi, instrumentar de tortură etc.

Licitația va avea loc joi, 27 septembrie 2018, ora 20:30, la Palatul Cesianu-Racoviță. Se poate licita și online.

Cornelia Dăroi


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.