Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Peng Shuai, suspendată pentru încălcarea programului anticorupţie

09.08.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 8 august 2018, Tennis Integrity Unit a informat că Peng Shuai a fost sancționată pentru încălcarea programului anticorupţie, potrivit tennisintegrityunit.com.

Peng Shuai, jucătoare de tenis în vârstă de 32 de ani, a fost suspendată şase luni, dintre care trei cu suspendare şi amendată cu 10.000 de dolari, dintre care 5.000 cu suspendare, cu condiţia ca ea să nu mai încalce codul anticorupţie.

Peng Shuai a utilizat mijloace coercitive şi a oferit posibilitatea unei recompense financiare în schimbul retragerii partenerei sale de la proba de dublu feminin a turneului de la Wimbledon 2017. Chiar dacă oferta a fost refuzată şi Peng Shuai nu a participat ulterior la turneu, acţiunea sa constituie o violare a programului anticorupţie din tenis.

Peng Shuai ocupă locul 20 mondial la dublu şi 80 la simplu. Peng Shuai a ajuns până în poziţia de lider mondial la dublu în februarie 2014 şi a atins cea mai bună poziţie a clasamentului la simplu (14) în august 2011.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.