Internaţional (Juridice din lumea largă)
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Peng Shuai, suspendată pentru încălcarea programului anticorupţie

09.08.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 8 august 2018, Tennis Integrity Unit a informat că Peng Shuai a fost sancționată pentru încălcarea programului anticorupţie, potrivit tennisintegrityunit.com.

Peng Shuai, jucătoare de tenis în vârstă de 32 de ani, a fost suspendată şase luni, dintre care trei cu suspendare şi amendată cu 10.000 de dolari, dintre care 5.000 cu suspendare, cu condiţia ca ea să nu mai încalce codul anticorupţie.

Peng Shuai a utilizat mijloace coercitive şi a oferit posibilitatea unei recompense financiare în schimbul retragerii partenerei sale de la proba de dublu feminin a turneului de la Wimbledon 2017. Chiar dacă oferta a fost refuzată şi Peng Shuai nu a participat ulterior la turneu, acţiunea sa constituie o violare a programului anticorupţie din tenis.

Peng Shuai ocupă locul 20 mondial la dublu şi 80 la simplu. Peng Shuai a ajuns până în poziţia de lider mondial la dublu în februarie 2014 şi a atins cea mai bună poziţie a clasamentului la simplu (14) în august 2011.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan