Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Michelle Bachelet, Înalt Comisar pentru Drepturile Omului
13.08.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 10 august 2018: Adunarea Generală a ONU a aprobat nominalizarea lui Michelle Bachelet în funcţia de Înalt Comisar pentru Drepturile Omului, potrivit news.un.org.

***

Miercuri, 8 august 2018: Organizația Națiunilor Unite a informat că Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a nominalizat-o pe Michelle Bachelet, fost președinte al statului Chile, să ocupe postul de Înalt Comisar pentru Drepturile Omului, potrivit news.un.org.

Michelle Bachelet va fi numită pe o perioadă de patru ani, începând cu 1 septembrie 2018. Aceasta îl va înlocui în funcţie pe Zeid Ra’ad al-Hussein, care îşi încheie mandatul la sfârşitul acestei luni.

Michelle Bachelet, de profesie medic pediatru, a avut un prim mandat de preşedinte între 2006 şi 2010. După ce între 2010-2013 a condus U.N. Women (agenţia Naţiunilor Unite pentru egalitatea de gen şi emanciparea femeilor), a revenit în Chile şi a câştigat un al doilea mandat prezidenţial (2014-2018).

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.