TOP LEGAL
Înregistrările video şi transcripturile sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Procedura de eliberare a permiselor de mic trafic de frontieră, precum și de păstrare și prelucrare a datelor colectate în cursul eliberării permiselor de mic trafic de frontieră pentru străinii rezidenți în zona de frontieră a Ucrainei

11.08.2018 | Vlad BERCU
 Vlad Bercu

Vlad Bercu

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 700 din data de 10 august 2018 a fost publicată Procedura de eliberare a permiselor de mic trafic de frontieră, precum și de păstrare și prelucrare a datelor colectate în cursul eliberării permiselor de mic trafic de frontieră pentru străinii rezidenți în zona de frontieră a Ucrainei din 18.07.2018.

Permisul de mic trafic de frontieră (PMT) se eliberează străinilor rezidenți în zona de frontieră a Ucrainei, în condițiile și pentru scopurile prevăzute în Acordul dintre Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind micul trafic de frontieră

Cu privire la protecția datelor, procedura prevede că este interzisă solicitarea de date cu caracter personal care este în neconcordanță cu scopul pentru care acestea sunt prelevate și colectate. Datele cu caracter personal ale persoanelor vizate sunt prelucrate, inclusiv stocate, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) – art. 4.

Procedura mai reglementează aspecte ce țin de: conținutul actelor și documentelor necesare pentru eliberarea permisului de mic trafic de frontieră, fluxul de preluare și examinare a cererilor pentru eliberarea PMT, personalizarea și transmiterea PMT către solicitanți/titulari.

Anexele conțin:
– cerere pentru eliberarea PMT
– declarație în vederea eliberării unui permis de mic trafic de frontieră pentru majori
– declarație în vederea eliberării unui permis de mic trafic de frontieră pentru minori.

Intrare în vigoare: 10 august 2018.

Vlad Bercu
Collaborator SĂVESCU & ASOCIAȚII


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan