Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Administrația Prezidențială. Solicitare efectuare cercetări ref. intervenția jandarmeriei la proteste

13.08.2018 | JURIDICE.ro

Sâmbătă, 11 august 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, i-a solicitat lui Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, demararea de urgență a cercetărilor, în vederea stabilirii situației de fapt în care s-a produs intervenția jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestele din data de 1o august 2018, din Piața Victoriei din București, potrivit unui comunicat.

Totodată, Klaus Iohannis i-a solicitat procurorului general stabilirea legalității intervenției și identificarea persoanelor și a gradului de implicare sau de vinovăție a tuturor celor care au luat parte la incidentele violente petrecute în capitală.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership