Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Avertizare ref. echipamentele radio fără marcajul CE

14.08.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Luni, 13 august 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a publicat o avertizare privind echipamentele radio fără marcajul CE (Conformitate Europeană).

Astfel:
– echipamentele fără marcaj CE nu sunt legale
– astfel de echipamente cauzează disfuncționalități serviciilor de radiocomunicații autorizate, inclusiv ale serviciilor de radiocomunicații de urgență
– cel mai des întâlnite echipamente care provoacă interferențe prejudiciabile serviciilor de comunicații mobile sunt telefoanele fără fir, de tip DECT 6.0 fără marcaj CE
– persoanele care deţin astfel de echipamente radio şi le folosesc încalcă prevederile Hotărârii Guvernului nr. 740/2016 privind punerea la dispoziţie pe piaţă a echipamentelor radio şi pot fi sancționate cu amendă contravențională cuprinsă între 500 şi 5.000 lei.

:: Avertizarea
:: Informații suplimentare ref. echipamentele neconforme

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate