Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Decizia (UE, Euratom) 2018/1150 ref. numire judecător la CJUE
20.08.2018 | Elena ALBU

Elena Albu

Elena Albu

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 209/1 din 20 august 2018 a fost publicată Decizia (UE, Euratom) 2018/1150 a reprezentanţilor guvernelor statelor membre din 25 iulie 2018 de numire a unui judecător în cadrul Curții de Justiție.

Mandatele a 14 judecători și a cinci avocați generali ai Curții de Justiție urmează să expire la 6 octombrie 2018. Este necesară efectuarea unor numiri pentru ocuparea acestor posturi pentru perioada care începe la 7 octombrie 2018.

Mandatul judecătorilor și avocaților generali are o durată de șase ani.

Candidatura domnului Nuno José CARDOSO DA SILVA PIÇARRA a fost propusă pentru postul de judecător în cadrul Curții de Justiție.

Comitetul instituit în temeiul articolului 255 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene a emis un aviz cu privire la capacitatea domnului Nuno José CARDOSO DA SILVA PIÇARRA de a exercita funcția de judecător în cadrul Curții de Justiție.

Mandatul noului judecător: 7 octombrie 2018 – 6 octombrie 2024.

Consilier juridic Elena Albu


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.