Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Iași. Desfășurarea ședinței Consiliului – 16 august 2018
20.08.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 17 august 2018, Baroul Iași a publicat detalii privind desfășurarea ședinței Consiliul Baroului Iaşi, convocată prin Decizia nr. 40/D/II/8 august 2018 a Decanului Baroului Iași, pentru ziua de joi, 16 august 2018, ora 13.00, în Sala „Carmen Bernic”, potrivit unui comunicat.

Astfel, în cadrul ședinței, prezidate de av. dr. Marius Sebastian Striblea, Decan, au participat 10 membri din totalul de 13, ordinea de zi fiind următoarea:
1. cuvântul Decanului;
2. validarea dosarelor candidaților înscriși la examenul de admitere în profesia de avocat (2018);
3. verificarea situației avocaților restanțieri;
4. lucrări curente;
5. sesizări;
6. diverse.

Printre hotărârile adoptate de Consiliu se numără:
1. validarea demersurilor făcute de către Decanul Baroului pentru organizarea Comisiei Permanente și Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, precum și luarea celorlalte măsuri organizatorice necesare desfășurării în bune condiții a lucrărilor celor două foruri naționale din perioada 23-25 august 2018;
2. validarea dosarelor candidaților înscriși la examenul de primire în profesie, sesiunea august 2018;
3. verificarea situației avocaților restanțieri la bugetul Baroului Iași și la bugetul Filialei Iași a Casei de Asigurări a Avocaților.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti