Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Succesul Președinției României la Consiliul UE poate fi asigurat doar prin colaborarea instituțiilor naționale
24.08.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 23 august 2018, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a prezidat ședința Comitetului de Coordonare a Sistemului național de gestionare a Afacerilor Europene, în cadrul căreia au fost prezentate progresele înregistrate în procesul de pregătire pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Victor Negrescu: „Succesul Președinției României la Consiliul UE poate fi asigurat doar prin colaborarea instituțiilor naționale, prin implicarea tuturor actorilor relevanți în acest mandat extrem de important pentru țara noastră în parcursul european. Pot să vă spun că România este pregătită să exercite Președinția Consiliului Uniunii Europene și suntem în grafic cu întreg calendarul de pregătire care presupune, pe lângă organizarea summit-ului european din 9 mai 2019 de la Sibiu, o serie de alte evenimente organizate în întreaga țară. Guvernul României acordă o atenție deosebită pregătirii preluării acestui mandat care va presupune gestionarea unor problematici provocatoare precum BREXIT sau Cadrul Financiar Multianual. Până la deținerea Președinției Consiliului UE, un prim exercițiu va fi reprezentat însă de preluarea la 1 noiembrie 2018 a Președinției Strategiei UE pentru regiunea Dunării, când vom putea demonstra că suntem capabili să gestionăm probleme europene importante.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate