Secţiuni » Arii de practică » Business » Afaceri transfrontaliere
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti

Ordinul privind aprobarea procedurii de acordare a atestatului în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor prevăzute în planul de afaceri pentru desfășurarea de activități comerciale
24.08.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Content, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 727 din data de 23 august 2018 a fost publicat Ordinul nr. 1032/2018 privind aprobarea procedurii de acordare a atestatului în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor prevăzute în planul de afaceri pentru desfășurarea de activități comerciale

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a aprobat procedura de acordare a atestatului în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor prevăzute în planul de afaceri pentru desfășurarea de activități comerciale.

Direcția investiții străine urmează să pună în aplicare prevederile prezentului ordin.

Prezentul ordin poate fi contestat în condițiile și termenele prevăzute de Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.

Ordinul conține următoarele anexe:
Anexa nr. 1: Lista privind documentația pe care cetățeanul străin este obligat să o depună în vederea obținerii atestatului privind îndeplinirea obligațiilor prevăzute în planul de afaceri pentru desfășurarea de activități comerciale.
Anexă la Listă: Formularul nr. 1: Cerere-tip de eliberare a [ ] avizului/[ ] atestatului tehnic de specialitate(Toate rubricile se completează obligatoriu, în limba română, prin tehnoredactare.)
Anexa nr. 2: Modalitatea de soluționare a cererilor pentru acordarea atestatului privind îndeplinirea obligațiilor prevăzute în planul de afaceri pentru desfășurarea de activități comerciale.
Anexa nr. 3: Ordin Nr. . . . . . . . . . . privind acordarea atestatului în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor prevăzute în planul de afaceri pentru desfășurarea de activități comerciale.

Intrare în vigoare: 23 august 2018.

 

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti