« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Procedura de plată a ajutorului de stat
29.08.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, Partea I nr. 741 din 28.08.2018, a fost publicat Procedura de depunere, selecție a proiectelor și plată a ajutorului de stat din 20.08.2018.

Comisia Națională de Strategie și Prognoză a emis Procedura de depunere și selecție privind alocarea ajutorului de stat pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice, care urmează a se face în condițiile respectării prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 421/2018.

În vederea obținerii finanțării, solicitantul transmite la registratura Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză formularul de cerere (anexa 1 la Procedură), însoțit de documentele justificative (anexa 2 la Procedură), într-un singur exemplar tipărit și în format electronic de tip memorystick sau CD.

Comisia Națională de Strategie și Prognoză transmite Comisiei de Film din România formularele de cerere primite împreună cu documentația anexată, în vederea analizării, evaluării și selecției.

Cererile de finanțare se analizează în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză și în limita creditelor de angajament și bugetare aprobate prin legile bugetare anuale.

Evaluarea cererii de finanțare de către Comisia de Film din România cuprinde următoarele etape:
1. Etapa 1 – analiza din punctul de vedere al conformității documentelor într-un termen de maximum 15 zile lucrătoare de la data la care cererea de finanțare este considerată completă în sensul criteriilor de conformitate;
2. Etapa 2 – analiza din punctul de vedere al eligibilității proiectului de investiții într-un termen de maximum 15 zile lucrătoare de la data la care cererea de finanțare este considerată completă în urma finalizării etapei 1.

Comisia de Film din România adoptă o hotărâre de respingere ori admitere a cererii.

Procedura conține următoarele anexe:
Anexa 1:Formularul de cerere;
Anexa 2:Lista documentelor care se anexează formularului de cerere.

Intrare în vigoare: 28 august 2018.

 
Secţiuni: Content, Lege 9, Monitorul Oficial al României, VARIA (alte surse) | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD