Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Președintele UNBR a adresat mulțumiri corpului profesional al avocaților ieșeni
30.08.2018 | Magdalena SĂRSAN


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 30 august 2018, avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, a informat că în perioada 23-25 august 2018, la Iași, au avut loc întrunirile Comisiei Permanente și Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, context în care a adresat mulțumiri corpului profesional al avocaților ieșeni pentru ospitalitate și găzduire, potrivit unui comunicat.

Distinct de lucrările curente înscrise la ordinea de zi, avocații prezenți la Iași au avut prilejul de a participa la Conferința dedicata Centenarului Marii Uniri în cadrul căreia s-au prezentat comunicările:

– ”Marea Unire din 1918 în destinul națiunii române” – prof. dr. Cătălin Țurliuc, Academia Română – Filiala Iași
– “Contribuția avocaților români în procesul de unificare legislativă din România Întregită” – lector dr. Dan Constantin Mâță, Facultatea de Drept, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate