Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Gestionarea fondurilor externe nerambursabile acordate României prin Cadrul financiar multianual 2014-2020
01.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 751 din data de 30 august 2018, a fost publicată Ordonanța nr. 11/2018 privind gestionarea fondurilor externe nerambursabile acordate României prin Cadrul financiar multianual 2014-2020, domeniul Afaceri interne.

Se autorizează Ministerul Afacerilor Interne, prin ordonatorii de credite cu rol de autoritate responsabilă sau de autoritate delegată, să încheie/emită acte de finanțare a căror valoare poate determina depășirea sumelor alocate în euro la nivel de obiectiv specific și de obiectiv național aprobate prin Programul național de sprijin din Fondul pentru azil, migrație și integrare și prin Programul național de sprijin din Fondul pentru securitate internă.

De asemenea, se autorizează Ministerul Afacerilor Interne să asigure din bugetul de stat, de la o poziție distinctă din cadrul titlului din clasificația bugetară referitor la proiecte cu finanțare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020, creditele de angajament și creditele bugetare aferente sumelor necesare pentru asigurarea transferului sumelor cu titlul de prefinanțare către beneficiarii proiectelor de monopol, în cazul indisponibilității temporare a fondurilor europene.

Intrarea în vigoare: 2 septembrie 2018

Secţiuni: Content, Lege 9, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO