Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

CNCD. Concurs pentru ocuparea unei funcții de consilier juridic – 4 octombrie 2018. UPDATE: Candidații. Programarea la proba de verificare a competențelor de operare pe PC. Rezultatele interviului. Rezultatele concursului
16.10.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

16 octombrie 2018: Luni, 15 octombrie 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a informat că a fost respinsă contestația depusă la proba interviului și a publicat rezultatele finale ale concursului.

:: Anunț ref. soluționarea contestației depuse
:: Rezultatele finale

***

12 octombrie 2018: Joi, 11 octombrie 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a publicat rezultatele obținute de candidați la interviul din data de 4 octombrie 2018, organizat în cadrul concursului pentru ocuparea unei funcţii publice de consilier juridic în cadrul Serviciului Asistență Colegiu Director.

:: Rezultatele

***

27 septembrie 2018: Miercuri, 26 septembrie 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a publicat rezultatele verificărilor privind îndeplinirea condițiilor de participare la concurs și programarea candidaților pentru proba suplimentară de testarea a competențelor de operare pe calculator care va avea loc la data de 3 octombrie 2018.

:: Rezultatele și programarea

***

3 septembrie 2018: Vineri, 31 august 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a anunțat că organizează la sediul său din Bucureşti, Piaţa Valter Mărăcineanu nr. 1-3, sectorul 1 (intrarea din str. Victor Eftimiu nr. 2), un concurs, în data de 4 octombrie 2018, pentru ocuparea unei funcţii publice de consilier juridic cls. I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului Asistență Colegiu Director.

:: Anunț complet de concurs
:: Acte necesare pentru înscriere
:: Formular de înscriere
:: Bibliografie
:: Model de adeverință

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate