Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

CNCD. Concurs pentru ocuparea unei funcții de consilier juridic – 4 octombrie 2018. UPDATE: Candidații. Programarea la proba de verificare a competențelor de operare pe PC. Rezultatele interviului. Rezultatele concursului
16.10.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

16 octombrie 2018: Luni, 15 octombrie 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a informat că a fost respinsă contestația depusă la proba interviului și a publicat rezultatele finale ale concursului.

:: Anunț ref. soluționarea contestației depuse
:: Rezultatele finale

***

12 octombrie 2018: Joi, 11 octombrie 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a publicat rezultatele obținute de candidați la interviul din data de 4 octombrie 2018, organizat în cadrul concursului pentru ocuparea unei funcţii publice de consilier juridic în cadrul Serviciului Asistență Colegiu Director.

:: Rezultatele

***

27 septembrie 2018: Miercuri, 26 septembrie 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a publicat rezultatele verificărilor privind îndeplinirea condițiilor de participare la concurs și programarea candidaților pentru proba suplimentară de testarea a competențelor de operare pe calculator care va avea loc la data de 3 octombrie 2018.

:: Rezultatele și programarea

***

3 septembrie 2018: Vineri, 31 august 2018, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a anunțat că organizează la sediul său din Bucureşti, Piaţa Valter Mărăcineanu nr. 1-3, sectorul 1 (intrarea din str. Victor Eftimiu nr. 2), un concurs, în data de 4 octombrie 2018, pentru ocuparea unei funcţii publice de consilier juridic cls. I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului Asistență Colegiu Director.

:: Anunț complet de concurs
:: Acte necesare pentru înscriere
:: Formular de înscriere
:: Bibliografie
:: Model de adeverință

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.