Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Dolj. Mesajul Decanului la debutul noului an judecătoresc
04.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 3 septembrie 2018, avocat dr. Lucian Bernd Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, a transmis un mesaj cu ocazia debutului noului an judecătoresc, potrivit unui comunicat al cărui text în redăm integral.

„Ne aflăm la debutul unui nou an judecătoresc, un moment prielnic pentru toți profesioniștii dreptului de a reflecta la calitatea noastră de apărători ai principiilor statului de drept și ai democrației.

În fiecare zi suntem părtași la înfăptuirea justiției și astăzi, mai mult ca oricând, se impune să fim vigilenți și să ne aducem contribuția la întărirea sistemului judiciar. Fără justiție, statul nu poate exista. Respectarea legii este osatura oricărei societăți democratice, iar ca ocrotitori ai legii, avem o responsabilitate căreia nu i ne putem sustrage.

Nefirescul acestor zile ne îndeamnă la profesionalism și echilibru. Mai ales într-o perioadă în care sistemul judiciar nu se poate desprinde de vâltoarea realității politice, este necesar nu doar să apărăm cu integritate principiile dreptului, ci să asigurăm un cadru propice consolidării justiției, fără de care profesia noastră s-ar afla sub semnul coroziv al stagnării sau, mai grav, al degradării. Mult succes tuturor!

Av. Lucian Bernd Săuleanu
Decanul Baroului Dolj”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.