Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Mesajul Decanului la debutul noului an judecătoresc
04.09.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 3 septembrie 2018, avocat dr. Lucian Bernd Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, a transmis un mesaj cu ocazia debutului noului an judecătoresc, potrivit unui comunicat al cărui text în redăm integral.

„Ne aflăm la debutul unui nou an judecătoresc, un moment prielnic pentru toți profesioniștii dreptului de a reflecta la calitatea noastră de apărători ai principiilor statului de drept și ai democrației.

În fiecare zi suntem părtași la înfăptuirea justiției și astăzi, mai mult ca oricând, se impune să fim vigilenți și să ne aducem contribuția la întărirea sistemului judiciar. Fără justiție, statul nu poate exista. Respectarea legii este osatura oricărei societăți democratice, iar ca ocrotitori ai legii, avem o responsabilitate căreia nu i ne putem sustrage.

Nefirescul acestor zile ne îndeamnă la profesionalism și echilibru. Mai ales într-o perioadă în care sistemul judiciar nu se poate desprinde de vâltoarea realității politice, este necesar nu doar să apărăm cu integritate principiile dreptului, ci să asigurăm un cadru propice consolidării justiției, fără de care profesia noastră s-ar afla sub semnul coroziv al stagnării sau, mai grav, al degradării. Mult succes tuturor!

Av. Lucian Bernd Săuleanu
Decanul Baroului Dolj”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti